Ofte stillede spørgsmål

Skulle du have udfordringer eller spørgsmål til og med din Go-box anbefaler vi at gennemgå følgende FAQ først:

Hvorfor bliver alle ord i underteksterne ikke læst for mig, eller hvorfor hører jeg kun enkelte dele af underteksterne?
Kvaliteten (opløsningen) af billedet som din Go-box får fra din TV-boks er muligvis ikke god nok. Tilgå indstillingerne for din TV-boks og indstil kvaliteten (opløsningen) til 1080p eller 1080i.

Kan jeg benytte en Go-box til at få læst undertekster hvis jeg kun har et TV uden en ekstern boks eller anden video kilde?
Go-box kan desværre ikke læse undertekster når de kun vises på dit TV direkte, eksempelvis med et CI+ modul eller ved brug af on-demand funktioner på et smart TV. Kontakt din TV udbyder og spørg om du kan få tilsendt en ekstern TV-boks som i praksis gør det samme som dit TV.

Kan jeg benytte teleslyngeudstyr så jeg kan lytte til min Go-box gennem mine høreapparater?
Du kan sagtens tilslutte dit teleslyngeudstyr til JACK 3,5 porten (hovedtelefonport), ligesom du eventuelt har gjort det på dit TV. Andre teleslyngesystemer benytter en såkaldt streamer som gør at du kan forbinde til din Go-box via Bluetooth, i stedet for til JACK porten (hovedtelefonport).

Den grønne LED status lys lyser ikke op på min Go-box, når jeg tænder for mit TV og min TV-boks. Hvad gør jeg?
Tjek at strømforsyningen er tilsluttet korrekt. Er den det: Tjek at andre enheder som er tilsluttet det samme strømudtag fungerer som de skal. Tjek også at HDMI kablerne i din Go-box er korrekt tilsluttet - din Go-box skal have tilsluttet en enhed, eksempelvis en TV-boks, som er tændt og fungerer, for derved at se en aktiv enhed.

Jeg ser on-demand TV såsom Netflix og HBO. Hvordan fungerer dette sammen med Go-box?
Den nemmeste metode er at skaffe en TV-boks fra din TV udbyder, som også kan streame TV, film og serier fra forskellige tjenester, så videosignalet skal passere gennem din Go-box. En anden mulighed er eksempelvis at benytte en smartphone eller computer for at streame en tjeneste den vej igennen, til eksempelvis en Chrome Cast eller Apple TV, som så er forbundet til din Go-box. En tredje mulighed er at tilslutte din computer direkte til din Go-box ved brug af et HDMI kabel.

Hvordan springer jeg rundt i mine forskellige TV kanaler (zapper)?
Du kan skifte TV kanaler akkurat som du er vant til med din fjernbetjening til din TV-boks eller lignende. Du behøver ikke at gøre yderligere...din Go-box vil automatisk blot fortsætte med at læse underteksterne, nu for den nye TV kanal som du er landet på, da signalet går gennem HDMI kablet.

Kan jeg også benytte min Satellit TV udbyder i stedet for Kabel TV?
Ja, du kan sagtens benytte en satellit TV-boks, så længe denne benytter et HDMI kabel og at opløsningen er 1080.

Underteksterne i TV skærmbilledet bliver ikke læst.
Det kan være nødvendigt at du trykker på [Tale] knappen som du finder i øverste venstre hjørne på fjernbetjeningen for at skifte mellem TV højttalerne og hovedtelefoner.