"Vi forbedrer livskvaliteten for mennesker med nedsat syn med enkle synsløsninger, der effektivt forbedrer mulighederne for at kommunikere og deltage aktivt"

 

Vi har en løsning når briller ikke er nok

Oplever du eller et nært familiemedlem problemer med at læse den daglige post, aviser og blade, prisskilte eller kontoudtog?

Som mennesker bliver ældre, bliver synsproblemer mere almindelige. Mennesker, der er berørt af en øjenlidelse, såsom Makula Degeneration, Glaukom, Diabetisk Retinopati eller Retinitis Pigmentosa kan stadig leve uafhængigt, hvis de understøttes af de rette synshjælpemidler.

Find den rigtige synsløsning for dig

Vi har mange synsløsninger der kan hjælpe dig, hvis du har et synstab. Her finder du enkle og effektive løsninger, der igen bringer livet tilbage i fokus. Dermed kan du udnytte evner og restsyn bedst muligt, så du forbliver selvhjulpen og kan nyde livet med størst mulig uafhængighed af andre.

Valget af synsløsning bør træffes udfra graden af synstab, men i høj grad også på baggrund af din foretrukne model, ønsker til teknologi, restsyn og den betydning du tillægger bestemte gøremål. At vælge den rigtige synsløsning er en vigtig beslutning. Uanset hvad du vælger fra vores brede produktsortiment, kan du altid vælge at bestille og afprøve produkterne hjemme med 14 dages prøveperiode og fuld fortrydelsesret.

 

Her får du et overblik

ITECH tilbyder et stort udvalg af synsløsninger. Det er din frihed til at vælge netop den løsning, der passer bedst til dit behov. Fælles for alle produkter er, at de effektivt øger mulighederne for at kommunikere og deltage aktivt når synet svigter. Dermed forbedres livskvaliteten - med enkle og effektive løsninger.

 

Synsforstærkere er elektroniske briller der hjælper svagtseende til faktisk at se!

Synsforstærkerbriller fra ITECH er enkle værbare synshjælpemidler, der uden kirurgiske indgreb giver mennesker med nedsat syn en væsentligt forbedret livskvalitet og øget selvstændighed.

Uanset om du har Makula Degeneration, Glaukom, Diabetisk Retinopati, Retinitis Pigmentosa, eller andre synstilstande, kan synsforstærkerne hjælpe!

Synsforstærkerne lader dig udnytte dit resterende syn bedst muligt, og giver dig en høj grad af frihed til at genvinde din uafhængighed og selvhjulpenhed - så du kan nyde livet fuldt ud.

Vis Synsforstærkere

 

Elektroniske lupper - Læsetablets

Når læsebriller og lupper ikke længere er tilstrækkelige, kan elektroniske lupper og læsetablets være en god og enkel løsning. Apparatet lægges på det, man ønsker at læse og glides som en lup over teksten. Herefter vises sidens tekst og billeder forstørret på skærmen. Du kan nemt skrue op og ned for forstørrelsen og væge den kontrast og tekstfarve, der er mest optimal for dig.

Dermed kan du igen selv læse tekst og se på billeder og objekter mere komfortabelt med høj kontrast og variabel forstørrelse. Læsetablets gør det muligt at øge læseevnen, selv i dårlig belysning. Apparaterne fås med forskellige skærmstørrelser og genoplades som en mobiltelefon, så de nemt kan medbringes og bruges forskellige steder.

1,5x - 25x forstørrelse, 30 % - 10 % restsyn

Vis Elektroniske lupper

 

 

Forstørrende læseapparater

Når du har behov for større forstørrelse og mere overblik end en lup eller læsetablet kan give, tilbyder vi forstørrende læseapparater, der forstørrer tekst og billeder med høj kontrast. Du kan nemt skrue op og ned for størrelsen som det passer dig bedst. Læseapparatet hjælper dig til at læse aviser og breve, ordne post, håndtere kontoudtog og regninger, udføre dine hobbyer og meget mere; mulighederne er uendelige. Læseapparaterne har god plads til både at skrive, gætte krydsogtværs og lave håndarbejde med stor forstørrelse. Apparaterne kan bruges hjemme, i skolen eller på arbejdet. Der findes både stationære og bærbare løsninger.

Mange svagsynede mennesker med f.eks. Makula Degeneration har allerede opdaget glæden ved at bruge vore forstørrende læseapparater i deres dagligdag. Med et forstørrende læseapparat kan du genfinde læseglæden, så du igen kan deltage aktivt og leve mere selvstændigt med nedsat syn.

1,5x - 95x forstørrelse, 20 % - 5 % restsyn

Læs mere om Forstørrende læseapparater

Vis Forstørrende læseapparater 

 

 

Daisy afspillere til lydbøger

Nyd en god lydbog med en daisy afspiller til lydbøger fra f.eks. biblioteket eller Nota. Vælg mellem stationære og bærbare afspillere. Apparaterne er enkle at betjene og husker hvor du er nået til i bogen.

Læs mere om daisyafspillere

Vis Lydbogsafspillere

 

 

Læsemaskiner

Hvis forstørret gengivelse i høj kontrast er utilstrækkelig til læsning, og til mennesker, der finder læsning trættende eller svær, kan vore læsemaskiner hjælpe ved at oplæse enhver trykt tekst for dig. Læsemaskinen affotograferer teksten og læser den højt med talesyntese. Apparatet ligner en transistorradio og har et bærehåndtag, så du nemt kan flytte det rundt og læse, hvor du vil. Læsemaskinen betjenes ved at lægge teksten du vil læse ved apparatet, og trykke på indlæs-knappen. Læsemaskinen tager nu et billede af siden, der straks oplæses på et tydeligt og naturligt klingende dansk. Apparatet kan også oplæse på mange andre sprog, og du kan nemt spole i tekste eller høre den igen.

Genfind læseglæden med ITECHs læsemaskiner, der kombinerer meget enkel betjening med lynhurtig tekstgenkendelse, et udvalg af højkvalitets naturlige læsestemmer, og et alt-i-et attraktivt og bærbart design. Forestil dig at lytte til dagens post, den daglige avis, magasiner og dine favorit bøger, når læsemaskinen læser op for dig blot ved tryk på en knap.

Læsemaskiner oplæser trykt tekst med tale - 5 % - 0 % restsyn.

Vis Læsemaskiner

 

 

Punktskriftudstyr

For punktskriftslæsere findes innovative punktskrift løsninger, der giver brugeren mulighed for at interagere med alle dele af computer verdenen - pc, mac, mobiltelefoner, smartphones, tablet pc, iPhone, iPad. De bærbare apparater kan nemt tilsluttes til din computer eller mobile enhed og giver dig mulighed for at være uafhængig og fleksibel i hjemmet og i arbejdsmiljøet - hvor som helst, når som helst.

Vis Punktskriftudstyr

 

 

Optiske læselupper

Vi tilbyder optiske læselupper, der giver dig en simpel mulighed for at forstørre og derved lettere læse teksten.

Vis Optiske læselupper

 

 

Du kan få mere information om synsløsningerne på www.itech.dk eller telefon 39 62 76 65.