Når du handler på itech.dk får du som privatkunde 14 dages gratis prøveperiode med fuld fortrydelsesret

Når du har bestilt og modtaget din synsløsning, har du mulighed for at prøve den derhjemme, så du kan være sikker på, at dit valg er det rigtige. Du får leveret udstyret direkte og kan afprøve det i 14 dage.

I prøveperioden får du mulighed for at vænne dig til at bruge udstyret hjemme i vante omgivelser og i forskellige situationer, så du virkelig kan opleve hvor enkelt og effektivt det hjælper dig i hverdagen.

Har du spørgsmål eller behov for instruktion i betjening, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os - naturligvis også efter prøveperioden.

Vurderer du, at valget er det rigtige for dig, beholder du blot udstyret. Skulle du fortryde dit valg, kan du returnere udstyret inden for 14 dage efter prøveperiodens udløb, og du vil automatisk få det beløb du har indbetalt til os tilbage.

 

Bemærk: Prøveperioden gælder ikke punktskriftudstyr, synsforstærkere (bestillingskøb) og licenser.

 

Fortryder du, skal du inden 14 dage efter prøveperiodens udløb sende varen retur i original emballage. Varen skal tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger eller beskadiger varen på en måde, som helt åbenbart væsentligt forringer varens salgsværdi.