AbleCenter Compact

Forstørrende trådløst afstandskamera for iPad

Mere information
 • Med et Ablecenter Compact kan svagtseende elever bedre følge undervisningen og det sociale liv i klassen.

  Et Ablecenter Compact er et fjernstyret højopløseligt kamera, der monteres i loftet i klasseværelset. Når elevens iPad trådløst kobles til kameraet, kan eleven få billeder af alt, hvad der foregår i klasseværelset ned på sin egen skærm i nøjagtig den størrelse, som han eller hun har brug for.

  Med et Ablecenter Compact bliver det nemmere at se tavlen på afstand, og det giver eleven bevægelsesfriheden tilbage. De kendte løsninger, hvor tavlekameraet stod på elevens bord, er nu flyttet over i et kamera i loftet, som leverer forstørrelse af tavlen på afstand.

  Ablecenter Compact leveres med en enkel software, som kan benyttes af langt de fleste elever. Softwaren og brugerfladerne er udviklet med udgangspunkt i, at mange elever er vant til at betjene computere og tablets. Udviklerne har således brugt de kendte taster fra spil til de mest brugte funktioner, og der er yderligere mulighed for at forenkle brugerfladen, så systemet kan tilgås med meget få taster.

  AbleCenter Compact giver nogle helt nye muligheder for elever med synsnedsættelse. Eleven behøver ikke længere at sidde samme sted i klassen med sine hjælpemidler, men kan nu bevæge sig i et trådløst miljø med den skærmløsning, der passer til situationen.

  Ablecenter Compact indeholder et OCR-modul, så eleven på egen hånd kan få oplæsningshjælp fra tavlen. Samtidig kan eleven hurtigt og nemt orientere sig i klasselokalet med faste kamerapositioner. Hvis behovet ændrer sig, eller tingene flyttes rundt, er det nemt at skifte de faste positioner ud med nye. Ud over at give bedre mulighed for at følge med i undervisningen, giver systemet også helt nye muligheder for at følge det sociale liv i klassen.

  Med AbleCenter Compact kan du forstørre og se alt i mødelokalet eller i klasseværelset netop som med et forstørrende CCTV. AbleCenter Compact kameraet er monteret i loftet og kan se rundt i hele rummet. Det kan forstørre og vise ting på afstand i rigtig flot kvalitet direkte og trådløst til din iPad. Kameraet styres direkte fra din iPad. AbleCenter Compact modellen kører kun på iPad enheder.

  Tekniske data

  • Kamera: 720P HD
  • Zoom: 12x optisk x ubegrænset digital
  • Billedfrekvens: 30 fps
  • Afstandsbrug: Ja
  • Nærarbejde: Nej
  • Understøttede OS: iPad iOS
  • Montering: 60x60 loftplade eller på væg med arm (ekstratilbehør)