ALVA BC680 DK punktdisplay
Varenummer: 69130
Kontakt os for yderligere information om køb af dette produkt.
Punktdisplay med 80 punktceller


Mere information
 • ALVA Braille Controller BC640

  Punktdisplay eller Punktnotatapparat?

  Nyd det bedste fra begge verdener med den første serie af Braille-controllere.

  Uanset om du er professionel punktbruger i erhvervslivet, eller en studerende, der ønsker at lære og bruge punktskrift i læringsmiljøet, tilbyder vi denne serie af Braille-løsninger, der sammensmelter computeradgang med uafhængigheden ved moderne notat funktionalitet.

  ALVA Braille Controller serien giver dem, der kan læse og skrive punktskrift fuld kontrol over programmer på mainstream-pc'er, PDA'er, smartphones og en bred vifte af Apple-enheder, herunder Mac, iPad og iPhone. Forestil dig at sende og modtage SMS-beskeder og e-mails, bladre i en kontaktliste, gennemgå aftaler, skabe regneark og surfe på Nettet, altsammen med fuld punktunderstøttelse.

  Alle ALVA Braille Controllere understøttes af populære skærmlæsere (herunder Apples VoiceOver, JAWS og SuperNova). Når ALVA er forbundet til en PC, PDA eller Smartphone (via USB eller trådløs Bluetooth®), konverteres oplysninger på skærmen direkte til en opdaterbar punktskriftlinje. Punktbrugeren vil nyde den høje kvalitet på punktcellerne, der fremmer ubesværet læsning og smart navigation.

  Hver ALVA Braille Controller er udstyret med 4 GB USB Flash-hukommelse, så brugeren kan gemme vigtige dokumenter. En foretrukken USB skærmlæser kan integreres i hver ALVA Braille Controller på anmodning.

  Strømforsyning trækkes direkte fra USB-porten, og for dem, der ønsker at tilslutte via trådløs Bluetooth®, giver interne genopladelige batterier op til 10 timers kontinuerlig brug. Øjeblikkelig plug-and-play teknologi gør det muligt at tilslutte en ALVA Braille Controller til enhver PC uden først at skulle installere drivere eller skulle gennemføre unødvendige installationsprocesser.

  ALVA BC680

  Designet til brug i komplekse faglige og professionelle arbejds- og uddannelsesmiljøer, giver ALVA BC680 punktbrugeren mest muligt ud af at bruge en stationær pc, PDA og Smartphone.

  To Braille Controllere i én enhed
  Det der gør ALVA BC680 så speciel er, at det er det eneste 80-punkt braille display, der tilbyder samtidig tilslutning til to separate pc'er eller, en pc og en smartphone. Punktbrugere kan nu arbejde på deres pc og samtidig bevare forbindelsen til at modtage SMS-beskeder i realtid.

  Forestil dig at tilslutte til én mainstream-enhed via USB og til den anden via trådløs Bluetooth®. ALVA BC680 gør alt dette muligt ved hjælp af den innovative "split-point" funktion, der muliggør opdeling af punktkonsollen i et par separate Braille controllere med to individuelle sæt af "Front " og "SmartPad" knapper.

  Nyd at bruge 80 punktceller
  Forestil dig at oprette forbindelse til en PC og læse en linje af teksten fra dit foretrukne tekstbehandlingsprogram. Punktbrugere vil sætte pris på at være i stand til at vise og læse en tekstlinje i punktskrift (op til 80 tegn ad gangen), før det er nødvendigt at flytter markøren.

  ALVA BC680 er det mindste 80-celle punktdisplay. Det slanke design betyder, at der ikke er behov for at forlade det på ét sted. Punktbrugere kan bevæge sig frit med deres Braille Controller uanset om de er på arbejde, skole eller derhjemme.

  ALVA Explorer

  Hver ALVA BC640 leveres med ALVA Explorer, en skærmoplæser, der giver grundlæggende punkt og tale adgang for at tillade punktbrugeren at udforske deres pc og de hyppigst anvendte programmer. Du skal blot tilslutte ALVA BC640 til enhver pc og nyde den grundlæggende punktadgang uden at skulle installere nogen drivere.

  Uanset om du er professionel, studerende eller hjemmebruger, giver ALVA BC640 dig fuld adgang i enhver situation, i hjemmet, på skolen eller på arbejdspladsen.

  ALVA Braille Controller - vigtige fordele, funktioner og tilslutninger:

  • Fuld punktskrift adgang til en pc, PDA og Smartphone
  • Høj kvalitets Optelec punktceller for optimal læsekomfort
  • Slankt design for bærbarhed
  • USB plug-and-play tilslutning
  • Bluetooth® til trådløs forbindelse inden for et område på 100 meter
  • 4GB USB flash-hukommelse
  • Integrerede genopladelige batterier med op til 10 timers uafbrudt brug og 2 timer ladetid
  • Tænd / sluk knap
  • Strømforsyning input og dobbelt spænding (110-240V) strømforsyning
  • USB strømforsyning
  • Bluetooth® USB Stick
  • CD-ROM med manualer og drivere (for Windows XP, Windows Vista og Windows 7)

  HMI-nr. 69130