Klar til fremtiden for adgang til trådløst indhold

Den nye Victor Reader Stream 2 har et slankt, elegant design, og er 28% mindre end forgængeren.  Selvom den er tyndere og 40% lettere, er den er spækket med nye funktioner, herunder en kraftigere kvalitets højttaler, endnu bedre tekst-til-tale, integreret Wi-Fi, bedre optagelse, og indbygget ur.

Den nye Stream 2 afspiller stadig DAISY og MP3 bøger, musik og dokumenter fra SD-kort eller USB-flash-medier.  Den høje kontrast, lange levetid og det taktile tastatur gør Victor Reader populære, og boghylde navigationen er uændret for at sikre Stream 2 fortsætter med at være nem at bruge.

Hvorfor opgradere til den nye Stream 2?

Funktion

Fordel

Mindre, lettere Den nye Stream 2 er 28% mindre og 40% lettere.  Dens nye buede kanter gør den mere elegant og behagelig at holde.
Forbedret højttaler Den nye Stream 2 højttaler er både kraftigere og af højere kvalitet.
Forbedrede TTS Den nye Stream 2 bruger høj kvalitets tekst-til-tale fra Acapela.
Hurtigere USB overførsel Overførsel af bøger fra computeren til Stream 2 eller kopiering af bøger fra et tilsluttet USB-flashdrev (herunder kopiering af NLS bogkassetter i USA) er meget hurtigere.
Wi-Fi Integreret Wi-Fi vil blive udnyttet med gratis igangværende softwareopgraderinger til at give trådløs adgang til web-radio, bog downloads, DAISY Online Levering og meget mere.
Optagelse Den nye Stream 2 optager i stereo i Wav eller flere MP3 filtyper.
Optag fra Line-In Kan optage fra en ekstern enhed, såsom kassette-afspiller ved at tilslutte den til mikrofonstikket og med hovedtelefoner.
Micro USB bekvemmelighed En port i stedet for to.  Et kabel i stedet for to.  Den nye Stream 2 har en enkelt micro USB-port til tilslutning til en computer, der forbinder til en USB-flash-enhed og tilslutning til lysnetadapteren.  Der er ingen grund til at have en separat port til USB-data og én til genopladning af batteri.
USB opladning sikker og fleksibel Den ny Stream 2 kan genoplade fra en computer eller USB-adapter, såsom dem, der der bruges med mobiltelefoner eller USB-udtag i passagerfly.  Det betyder færre adaptere. Det betyder også, at du ikke kan beskadige Stream 2 ved at bruge den forkerte strømforsyning.
Ur Den ny Stream 2 har et indbygget ur for at annoncere tid og dato.
Husker aktuelle bog Stream husker altid den sidste bog du spillede, da du slukkede den, men den nye Stream 2 husker den sidste bog for hver af dine boghylder.
Ingen SoftPak Tidligere Stream SoftPak funktioner: EPUB, DOCX, MP3-optagelse, iTunes og M4A formater er nu alle standard.
Nem udskiftning af batteri Meget lettere at fjerne og installere batteriet.
Batteri Procent Batteriets kapacitet rapporteres nu som en procentdel.
Software Update - ingen ZIP Vores brugere bad os om at opfinde en simpel enkelt fil for at opdatere Stream software, der ikke involverer ZIP-filer.  Den nye Stream 2 har det!
Online software opdatering Og hvis du foretrækker at gå uden om din computer og opdatere din Stream 2 direkte online, kan den også det.


Mister jeg egenskaber fra min nuværende Stream? Nej!

Funktion

Fordel

Hævede taster med mekanisk feedback Bruger samme tastatur stil som tidligere Stream som er meget værdsat af Stream-brugere.  Knap 5 er taktilt mere udtalt.
Tast form / afstand Selv om den nye Stream 2 er mindre i størrelse og form, er afstanden mellem tasterne uændret.
Boghylde Den enkle navigering i boghylden til alle former for indhold, er der stadig uden ændring.
Lang batteritid Ligesom den nuværende Stream kan du nyde op til 15 timers spilletid.
Ingen standby strøm Ligesom den nuværende Stream, er der ingen dræn på batteriet, mens enheden er slukket.
USB-flashdrev Ligesom den nuværende Stream leveres et kort USB-kabel stadig med til at tilslutte USB flash-drev og NLS (United States) bogkassetter.
Audio Tone / Pitch Ligesom den nuværende Stream, kan du justere enten tone eller tonehøjde på den optagede lyd.  Nogle mennesker foretrækker tone justering end pitch justering eller omvendt.