Victor Reader Stratus brugervejledning og opdateringsfiler:

Opdateringsvejledning til Victor Reader Stratus:

1. Download den relevante Stratus software opdateringsfil. Bemærk, at hvis du bruger Firefox, skal du højreklikke på linket og klik på "Gem som ..." og gem filen på din computer.
  2. Kopier UPG filen til roden af en data-cd eller data-dvd.
  3. Sæt Stratus til strøm og tænd for enheden.
  4. Indsæt cd'en eller dvd'en i enheden.
  5. Opdateringen vil blive udført. Fremskridt i opdateringen annonceres.
  6. Når opdateringen er afsluttet, slukker afspilleren.
  7. Genstart afspilleren for at udskubbe cd/dvd.

Bemærk: Hvis du opdaterer en Stratus M-afspiller kan du også kopiere UPG filen til et SD-kort eller USB-flash-medie for at opdatere enheden.

Stratus FAQ: