Brugervejledning

Seneste version:

Opdatering af Plextalk:

Trin 1: Download filen:

• Download firmware-filen til din computer.
  • Udpak .Zip-filen.
  • Programmet laver en ny mappe "PlexVerUp" indeholdende firmware opdateringen.
  • Kopier mappen til roden af et SD-kort eller en USB-stick.

Trin 2: Installer firmware i Plextalk

Tilslut Plextalk til en stikkontakt ved hjælp af strømforsyningen.

• Indsæt SD-kortet eller USB-stick'en med den oprettede "PlexVerUp" mappe og tænd Plextalk.
  • Installationen udføres automatisk og tager ca. 4 minutter.
  • Når installationen af opdateringen er fuldført, vil Plextalk automatisk genstarte.
  • Fjern SD-kortet efter firmware-opdateringen og slet "PlexVerUp" mappen med opdateringen.