Dansk firmware:

Netværksopdatering er en funktion til at opdatere Plextalk Linios firmware via internettet. Hvis en nyere firmware findes når den tændes, spørger Plextalk om du vil opdatere firmwaren eller ej. Hvis du vil opdatere med det samme, skal du trykke på Enter-tasten og opdateringen starter. Hvis du vil opdatere senere, skal du trykke på tasten Annuller.

Installations instruktion via netværk

• Slut Plextalk Linio til vekselstrøm vha. Linio strømadapter.
  • Hvis Plextalk ikke er tilsluttet til netværket, skal du tilslutte den til netværket.
  • Tryk på Menu-tasten.
  • Brug venstre eller højre for at vælge "System indstillinger", og tryk på Enter-tasten.
  • Brug venstre eller højre for at vælge "Network update" og tryk på Enter-tasten.
  • Når der ikke er tilgængelige opdateringer, annoncerers dette. Tryk derefter på Enter-tasten for at forlade menuen.
  • Når der er opdateringer tilgængelige, skal du bruge venstre eller højre for at vælge den opdatering, du ønsker at anvende, og tryk på Enter-tasten. Download af opdateringen starter.
  • Efter overførslen er fuldført, starter opdateringen automatisk. Plextalk genstarter i slutningen af ​​opdateringsprocessen.

Installations instruktion via intern hukommelse eller SD-kort

Trin 1: Download fil
  • Download firmware filen til din computer.
  • Udpak. Zip-filen. Programmet skaber ny mappe "PlexVerUp" og kopierer data til firmware opgradering.
  • Kopier den oprettede mappe til roden af ​​den interne hukommelse eller SD-kort.
Trin 2-1: Installer firmware i Plextalk via intern hukommelse
  • Slut Plextalk Linio til vekselstrøm vha. Linio strømadapter.
  • Tænd Linio.
  • Installationen vil blive udført automatisk og tager cirka 4 minutter.
  • Når opgraderingens installation er færdig, vil Linio automatisk genstarte.
  • Efter opgradering af firmware, skal du slette den oprettede mappe.
Trin 2-2: Installér firmware i Plextalk via SD-kort
  • Slut Plextalk Linio til vekselstrøm vha. Linio strømadapter.
  • Sæt SD-kortet med den oprettede mappe og tænd Linio.
  • Installationen vil blive udført automatisk og tager cirka 4 minutter.
  • Når opgraderingens installation er færdig, vil Linio automatisk genstarte.
  • Fjern SD-kortet efter firmware opgradering og slet den oprettede mappe.