Revolutionerende teknologi til svagtseende

eSight er et svagsynsteknologisk gennembrud, der gør det muligt for mange svagtseende at udnytte restsynet til rent faktisk at se mere igen.

Hvordan kan svagtseende se mere med eSight?

eSight indeholder et højhastigheds, high-definition kamera, der indfanger alt, hvad brugeren ser på. eSights algoritmer forbedrer video-feedet og viser det på to OLED-skærme foran brugerens øjne. Fuldfarve videobilleder ses tydeligt af eSight brugeren med en hidtil uset visuel klarhed og næsten ingen forsinkelse. Med eSights patenterede bioptiske tilt-funktion, kan brugerne tilpasse enheden til den præcise position, der for dem, præsenterer det bedste syn på videobilledet og samtidig maksimere det perifere syn.

Håndfrit design

eSight er en slank, bærbar enhed, der giver brugeren mulighed for at benytte begge hænder, mens han eller hun bruger eSight til at se. Den bæres komfortabelt omkring øjnene og er designet til forskellige miljøer og til brug hele dagen.

Muliggør mobilitet

En svagtseende kan bruge eSight ikke bare til at se mens man sidder ned, men samtidig være uafhængigt mobil - f.eks. gåture, motion, pendling, rejser, osv.

Øjeblikkeligt syn

eSight giver syn med næsten ingen forsinkelse. Det giver brugeren mulighed for øjeblikkeligt at autofokusere mellem at se tæt på (læse en bog eller tekst på en smartphone) til at se på mellem-distance (se ansigter eller se tv) til at se på afstand (kigge ned ad en gang eller ud ad et vindue).

Nogle tilstande som eSight kan hjælpe ved

 • Makula Degeneration
 • Diabetisk Retinopati
 • Ocular Albinisme
 • Opticusatrofi
 • Cone-Rod dystrofi
 • Visse former for Glaukom
 • Stargardt
 • Synsnerve hypoplasi
 • Lebers arvelig synsnerveatrofi
 • Nystagmus
 • Præmatur Retinopati
 • Visse former for Retinitis Pigmentosa

eSight hjælper folk med mange forskellige øjenlidelser til at genvinde deres uafhængighed, og vi er opsatte på løbende at opdage nye forhold, som vi kan tage fat på.

Større uafhængighed med eSight

eSight giver større uafhængighed og flere valgmuligheder og lader svagtseende engagere sig i stort set alle dagligdags aktiviteter.

Daglig levevis

Den svagtseende kan nyde mobilitet og uafhængighed som han eller hun udøver i stort set alle dagligdags aktiviteter. Læse og skrive, se sine kære, leve en aktiv livsstil, engagere sig i tidligere forladte hobbyer og selv rejse verden rundt, alle med eSight.

Uddannelse

Synshandicappede elever kan bruge eSight til at se tavlen fra ethvert sæde i klassen eller auditoriet, let læse fra bøger, tablets og computere, bevæge sig uafhængigt mellem klasser, deltage i begivenheder på og uden for skolen og studere med større tillid.

Arbejde

eSight er en alt-i-ét løsning til arbejdspladsen. Fra pendling og rejser til at give og læse præsentationer og benytte forskellige værktøjer og teknologier, giver eSight svagtseende uafhængighed på arbejdspladsen.

esight3

Revolutionerende svagsynsteknologi

eSight er en alsidig, værbar, håndfri løsning, der giver syn uden behov for operation.

eSight er banebrydende digitale svagsynsbriller, der gør det muligt for mange svagtseende rent faktisk at se, være mobile og selvstændigt udføre stort set alle aktiviteter.

Brugernes oplevelser

”eSight har dramatisk forbedret min uddannelsesmæssige oplevelse. Jeg har bestået mit første halvår af studiet, og uden eSight, har jeg ingen idé om, hvordan jeg ville have gjort det. Med eSight, kan jeg ikke kun se tavlen bedre, men jeg kan faktisk bruge enhedens kamera til at tage billeder af det!” Jesse

”Efter at have mistet mit kørekort i 2013, vidste jeg, at jeg havde brug for hjælp med mit nedsatte syn: det var der jeg opdagede eSight. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor meget eSight har ændret mit liv. De har tilladt mig at være bedre på alle områder af mit liv og har bragt så meget glæde!” Monique

”Før eSight, havde jeg altid fået at vide, at der ingen kur var for min synstilstand. Og med eSight, er mit liv for evigt forandret. En af de mest betagende scener nogensinde fandt sted om natten, da jeg var i stand til rent faktisk at se månen! Jeg er ovenud heldig at have eSight!” Scott

For de der lever med nedsat syn, giver eSight helt nye muligheder.