"Jeg vil gerne have et mere stilfuldt design,
så jeg kan stille den i min stue"

 

Måske finder du ikke designet af den gamle type læseapparater tiltalende? De er ofte store, og passer ikke altid ind med indretningen i dit hjem.

Derfor introducerer vi ClearView C!

Ved at bruge materialer af meget høj kvalitet får du et apparat i et helt unikt og stilfuldt pladsbesparende design, som du kan placere hvor du ønsker - hjemme, i skolen eller på arbejdet.

 

C uden begrænsninger

Rigtig mange svagsynede mennesker med f.eks. Makula Degeneration har allerede opdaget glæden ved at bruge ClearView læseapparaterne i deres dagligdag. Da vi begyndte at udvikle ClearView C, ønskede vi at tage højde for de tilbagemeldinger, som brugerne er kommet med. Efter omfattende forskning og udvikling med vore brugere, er vi kommet op med et helt nyt design.

Det nye design har en anden vigtig fordel. Det ser moderne og stilfuldt ud. Dette moderne look er bygget af materialer af høj kvalitet og udviklet i samarbejde med brugerne

Det moderne design gør, at du kan placere din ClearView C hvor end du måtte ønske. Uanset om den er placeret på dit skrivebord, i køkkenet, i stuen, i et klasseværelse eller i et hobbyrum, ser den godt ud!

ClearView C er designet med enkelhed for øje. Den enkle én-knaps betjening gør apparatet meget nemt at betjene, mens de ergonomiske funktioner gør det behageligt at bruge, så du kan læse teksten i din foretrukne forstørrelse og kontrast og se på billeder i farve.

Tag mig tilbage til den forgående side