Den nye ClearView C fra ITECH er et forstørrende læseapparat til mennesker med nedsat syn.

 

Den er designet til at forbedre læsekomforten for dem, der har behov for forstørrelse for igen at kunne læse. Forestil dig, selv igen at kunne se tingene mere klart med en kraftfuld forstørrelsesløsning, der er helt enkel at anvende.

Det nye og banebrydende design giver dig bedre plads til at arbejde, og hjælper dig med at læse din foretrukne avis, ordne post og breve, udøve dine hobbyer eller skrive, uden at være begrænset i dine bevægelser.

 

Genfind læseglæden med ClearView C, så du igen kan
deltage aktivt og leve mere selvstændigt med nedsat syn!

 

Læsekomfort

Mere plads til at arbejde

Det nye C-formede design på ClearView C giver dig bedre plads til at arbejde. Dette hjælper dig til at kunne udøve dine hobbyer og læse din avis uden at blive begrænset i dine bevægelser og uden at skulle trække læsepladen helt ud for at læse. Betjeningspanelet placerer du, hvor det passer dig bedst.

Jeg vil gerne C mere om hvordan ClearView C forøger min læsekomfort!

 

Moderne design

Det moderne og enkle design passer ind overalt. Ved at bruge materialer af meget høj kvalitet får du et apparat i et helt unikt og stilfuldt pladsbesparende design, som du kan placere hvor du ønsker - hjemme, i skolen eller på arbejdet.

Vælg komfort og design

ClearView C er specifikt designet til at øge din læsekomfort og passe ind i dit hjem. Den ser godt ud og fylder ikke meget, så du kan nemt placere den i din stue.

Jeg vil gerne C mere om designet af ClearView C!

 

Tilpas til dine personlige behov

 

Du kan tilpasse Clearview C efter dine skiftende personlige behov. Skift fra grundlæggende til avancerede funktioner, skab mere plads til at arbejde med komfort opsætningen, brug standard læsebordet eller det store komfort læsebord, eller opgrader ClearView C med flere andre funktioner.

Jeg vil gerne C hvordan jeg kan tilpasse min ClearView C!

 

Bestil afprøvning

Har du eller en du holder af nedsat syn,
og vil i gerne afprøve Clearview C?

Kontakt os for at aftale afprøvning.

 

Lær mere om ClearView C

Hvis du vil lære mere om Clearview C,
kan du besøge produktsiderne for at se flere billeder,
videoer og læse mere om ClearView C specifikationerne.